Риана пристигна на килима на Оскарите, показвайки гордо бременното си коремче.

...
Риана пристигна на килима на Оскарите, показвайки гордо бременното си коремче.
Коментари Харесай

Бременната Риана направи сензация на Оскарите

Риана дойде на килима на " Оскарите ", показвайки гордо бременното си коремче. Това бе първата обществена поява на звездата на високо равнище след Супербол предишния месец. В рамките на церемониалната вечер суперзвездата се премени в три разнообразни тоалета.

Риана оказа помощ за предефинирането на модата за бременни, обличайки се самоуверено през първата си бременност в изрязани топове и дантелени транспарантни комплекти, предава CNN.

" Когато разбрах, че съм бременна, си помислих: " Няма метод да отида да пазаря в секцията за бременни “. Съжалявам – прекомерно е занимателно да се обличам “, сподели тя пред Vogue за корицата на списанието през май 2022 г. 

Припомняме, че певицата беше номинирана в категорията за най-хубава истинска ария на 95-ите награди " Оскар “ с песента си " Lift Me Up " от " Black Panther: Wakanda Forever ".

За появяването си в " Долби Тиътър “ в Лос Анджелис, изпълнителката заложи на черно и кожа, като коремът й се виждаше нежно обгърнат в транспарантно боди.

По-късно след осъществяването на песента, с която е номинирана, Риана се премени в различен тоалет декориран с кристали, черен сутиен и комплект панталони на цветя със златни акценти. Облеклото й беше особено направено за нея от прочут дизайнер и беше допълнен с черни кожени ръкавици, стигащи до лактите.

За третия си външен тип за вечерта Риана облече персонализирано ментово зелено бюстие и подобаваща пола от различен международен дизайнер. 

Номинираната й ария, нейният първи сингъл от шест години насам, също завоюва утвърждение на премиите Златен глобус през януари. И в двете награди тя се изправи против Лейди Гага, чиято ария " Hold My Hand “ беше включена в " Top Gun: Maverick “. В последна сметка премиите " Оскар " и " Златен глобус " отидоха при песента " Naatu Naatu “ от индийския филм " RRR “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР